Nätverket #intedinhora

#intedinhora är ett nätverk för och av personer med erfarenhet av kommersiell sexuell exploatering. Med kommersiell sexuell exploatering syftar vi på sexuella handlingar i utbyte mot någon typ av ersättning, till exempel prostitution, porrindustrin och barnsexhandel.

Som organisation arbetar vi på flera sätt. Utåt arbetar vi informerande och opinionsbildande, med föreläsningar, möten med makthavare och medverkan i media. Nätverket däremot är ett forum för gemenskap. Det är en möjlighet för utsatta att känna sig mindre ensamma och träffa andra med liknande erfarenheter. Vi har en trygg stämning, högt i tak och vi skrattar mycket och ofta.

Bli medlem

Som medlem i #intedinhora får du:

  • tillgång till nätverkets Facebook-grupp
  • information om träffar och medlemsaktiviteter
  • möjlighet att påverka #intedinhora:s verksamhet

För att bli medlem måste du fylla i formuläret nedan. När vi har mottagit din intresseanmälan kommer vi att besvara den inom en vecka och föreslå tider för en online-intervju med någon av nätverkets administratörer: Gabriella, Julia, Ida, Karolina, Ida eller Lea. Efter att du har genomgått en godkänd intervju är du med i nätverket och får tillgång till de förmåner som ett medlemskap innebär.

För alla medlemmars säkerhet och trygghet är det inte möjligt att vara anonym. Har du skyddad identitet eller av andra anledningar måste vara anonym kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär istället. Uppge att du vill bli medlem och varför du måste vara anonym så kommer vi fram till en lösning därifrån.

* Jag har läst informationen ovan och vill bli medlem i nätverket #intedinhora