Porträttbild på Gabriella Kärnekull Wolfe från #intedinhora

Jag heter Gabriella Kärnekull Wolfe och jag var med och startade #intedinhora hösten 2017. Jag har suttit i admingruppen sedan dess.

Från början var planen att samla ihop vittnesmål, sätta ihop ett antal krav, skriva ett upprop och publicera det i en dagstidning – inget mer. I samband med att vi startade upp en Facebook-grupp och fick allt mer uppmärksamhet blev det uppenbart att #intedinhora behövde leva vidare.

Vi fyllde ett annars tomt rum i debatten och vi skapade en gemenskap för människor som tidigare varit ensamma i sina erfarenheter. Vi hade inget annat val än att fortsätta.

Idag lägger jag en stor del av min fritid på att arbeta med och utveckla #intedinhora. Det är stimulerande och jag lär mig nya saker varje dag.

Jag brinner för alla personer med erfarenhet av kommersiell sexuell exploatering, men mitt expertområde är ungdomar i prostitution.

När jag inte arbetar med #intedinhora…

Resten av tiden spenderar jag på juristprogrammet i Stockholm eller med min hund Albus. Jag är också ideellt engagerad i olika ungdomsorganisationer.

När jag tar mig till och från skolan eller mina olika engagemang så brukar jag lyssna på musik. Några av mina favoritartister är Veronica Maggio, Silvana Imam, kent och Imagine Dragons.