Jag är i dagsläget 30 år. Jag pluggar till socionom på Karlstads universitet, Karlstad är förövrigt staden jag är uppvuxen i. Annars så bor jag också i Stockholm och har gjort det de senaste 8 åren, kan vara 9 eller 7 också. Det här med år och så är inget jag har koll på.

Jag har en katt och en inneboende i Stockholm. I Karlstad har jag familj med föräldrar och ett syskon med egen familj. En annan bror med familj bor i Göteborg. Dessa olika enheterna månar jag om och de är den största anledningen till min anonymitet.

Annars är jag någon som skapar mycket. Typ lampskärmar av reklambladsrullar, fejkkristaller eller varför inte en kattsäng?

Utöver att jag själv har erfarenheter med att sälja sex så har jag inga mer professionella meriter gällande just socialt arbete. Däremot är jag duktig på att sitta på möten med personer på maktpositioner. Från att ha varit med i vartenda elevråd från lågstadiet till gymnasiet samt i ungdomsfullmäktige tills nu på universitetsnivå då sitter jag i programrådet och institutionsutskottet. Det är dessa kunskaper jag hoppas att jag kommer kunna tillföra #intedinhora. Jag vill tända en eld under politikernas stolar så vi kan få igenom våra krav. Förhoppningsvis kommer vi få samhället att inte bara säga sig vilja ta hand om de utsatta, utan också göra det. Ordentligt.

#intedinhora har betytt något så enormt för mig. Uppropet har fått mig att öppna på ett lock som varit stängt alldeles för länge, och jag har hittat ett sammanhang. Hemligheten jag har burit på i så många år kan jag nu hänga av och bara slappna av.